• Image 03
  • Image 05
  • Image 02
  • Image 04
  • Image 01
  • Image 05
  • Image 05
  • Image 05

Foto Blog

Snel geschoten en snel gepubliceerd. De dagfoto is geen uitgebreide rapportage. Niets anders dan een glimp, een klein venstertje. Voor heel even vast gelegd. Op dat moment ving het even de aandacht. Vluchtig zoals het medium foto vaak blijkt te zijn.

16 januari 2016

Daar sta je dan, als fietsende fotograaf langs de lijn van een ijskoud voetbalveld in Oostvoorne waar jochies in korte broek en shirt twee keer 45 minuten tegen een bal aan trappen. De eerste keer dat ik een volle voetbalwedstrijd bekijk.....en dat blijkt hartstikke leuk en spannend te zijn. Mijn neefje van 11 speelt perfect. Ik ben verbaasd over het balinzicht, de discipline op het veld, de motivatie. 11 jochies die prima op elkaar zijn ingespeeld. Die elkaar iets gunnen, elkaar de bal toespelen. En voor heel even ben ik een echte voetbalfan. 
Voeltal in Oostvoorne

28 december 2015

Gewoon een stukje fietsen. Van Kesteren naar Hierden. Waarom? Omdat in Hierden een sauna is en wat is er beter dan een dag lekker door de kou te fietsen om onszelf daarna in de sauna te verwarmen. Door de bossen van de Veluwe en door de polders aan de rand van de Zuiderzee. De ultieme manier om te relaxen. 

30 juni 2015

Vandaag veel wind? Wie gaat er toch fietsen? 
Fietsen in de wind in het zuiden van Frankrijk. Tussen de Pyreneeën en de Languedoc. 
Fietsen Tarn

18 juni 2015

Waanzinnige fiets, die Santos 4.29. Lekker grote wielen, superstijf frame en vooral snel. Da's best wel knap gedaan. Om iets sterk en stijf te maken resulteert vaak in een hoog gewicht. Om dat binnen de perken te houden en de snelheid toch hoog te krijgen is een kunst van een echte fietsenbouwer. En wij mogen daar heerlijk op fietsen. Da's niet verkeerd moet ik zeggen. 
Santos 4.29

15 juni 2015

Pyreneeën, here we come. Wielrennen, hardlopen en fietsen met bepakking. In verschillende volgordes. Heerlijk relaxte vakantie. Hoofd leeg maken lukt vast wel tijdens de beklimming van de Col du Tourmalet. Voorbereiden op zich is al leuk en ontspannend. 
Reis voorbereiden

6 juni 2015

Fietsen door de duinen van Nederland. Zonnetje, windje, en een heerlijk, open, weids gevoel. 
Oh ja, niet vergeten de strandtenten met cappuccino. 
Biking in the dunes of Holland

7 februari 2015

Back in the old days. Speelhal op een marktje in Guatemala. Alle oude speelautomaten die bij ons in de jaren 80 hip waren zijn hier terug te zien. Heerlijke nostalgie. The kids van Guatemala hebben er nog veel plezier mee.

5 februari 2015

Heerlijke vent in het midden van Guatemala. Gewoon langs de kant van de weg. Een blik, een lach en een plaatje. Gewoon leuk. 

3 februari 2015

Kinderen in de jungle van Guatemala op de grens tussen de bergen en de laagvlakte. 
Kinderen Guatemala

27 januari 2014

Kon me nog net inhouden om er ook niet zelf een te nemen:). Tato zetten op de straat in Antigua, Guatemala.
Tato zetten in Antigua